Tornar

Andorra nou destí esportiu per als equips de la Lidl Starligue francesa

El Chartres Metropole Handball i el Limoges Handball realitzen la seva pretemporada per primer cop al Principat. Els dos combinats de la Lidl Starligue francesa començaran demà la preparació per la nova temporada 21-22 al Pas de la Casa i a Ordino respectivament.

Els clubs francesos ja són a Andorra, on demà al matí començaran la seva fase de preparació per la nova temporada. Els clubs realitzaran els seus entrenaments en diverses instal·lacions esportives del país combinant-ho amb activitats lúdiques per fer equip. L'objectiu principal és fer entrenaments en alçada i començar la nova temporada a principis de setembre en el millor estat de forma possible.

D'una banda, el Chartres Métropole Handball ha escollit el Pas de la Casa com a centre d'operacions, i treballaran al Complex esportiu del poble encampadà fins al dissabte 7 d'agost, des d'on sortiran cap a Toulouse per disputar un primer partit amistós contra el Fénix Toulouse Handball. L'equip dirigit pel català Toni Gerona, on juguen diversos jugadors de renom internacional com són els catalans Adrià Figueras i Marc Cañellas o el capità de la selecció búlgara Svetlin Dimitrov, que va enfrontar Andorra en el passat IHF-EHF Trophy de Geòrgia, combinarà treball de força amb treball tècnic, i estarà a cavall entre els pobles del Pas de la Casa i d'Encamp.

D'altra banda, el Limoges Handball dirigit per Tarik Hayatune, que aquesta temporada compta amb l'exblaugrana Jure Dolenec i el seu compatriota eslovè Dragan Gajik, exlateral del Telekom Veszprém hongarès treballaran a Ordino. L'equip entrenarà treballs de força junt amb el treball específic en les instal·lacions de la parròquia ordinenca i durà a terme diverses activitats lúdiques pel Principat amb l'objectiu de consolidar l'equip en l'aspecte personal.

La federació andorrana ha organitzat les estades amb l'objectiu de fomentar Andorra com a un lloc de referència per la preparació esportiva en equips d'alt nivell.

Imatge Chartres Métropole Handball