Tornar

Arranca una nova temporada d'handbol

A pocs dies de l'inici de la temporada, els clubs acaben la seva preparació física per l'inici de les competicions. Andorra aquesta temporada, comptarà amb ambaixadors que estaran repartits en diverses lligues veïnes, senyal positiva per l'handbol andorrà.

Pel costat espanyol, mentre que la lliga Sacyr Asobal ja va per la seva 3a jornada, les dos lligues prèvies ja calenten motors per començar aquest cap de setmana i les lligues regionals ho faran a partir de la setmana següent. 

Donant un primer cop d'ull a la primera nacional espanyola, aquest any tornarà a haver-hi presencia andorrana amb dos jugadors que militen en el mateix grup D emmarcant als equips de la regió de Catalunya. 
D'una banda el lateral Unai Ruiz, que aquest any defensarà els colors del Creu Alta Sabadell en un primer partit a casa davant de l'Handbol Sant Joan Despí A i d'altra banda el pivot Adrià Pifarré que ho farà amb l'Handbol Poblenou contra el Club Handbol Palautordera en camp contrari. 

Pel que fa a la les lligues regionals catalanes, la primera divisió catalana compta amb el Club Handbol Barcelona Sants on juguen el pivot andorrà Daniel Jiménez i el porter Ian Soto i la Unió Esportiva Sarrià torna a comptar amb el porter Kevin Mascaro. 
Pol Soto i Eduard Esteves, per la seva banda, jugaran aquesta temporada a segona catalana amb la Salle Bonanova i el Club Barcelona Sants respectivament.

Posant la vista cap al Nord, aquest any Joel Brard debuta al país gal a la lliga “Régionale Excellence” francesa amb el Handball Club Auxerrois, un cop es recuperi de la lesió a la mà que va patir en l'amistós de pretemporada amb la Selecció andorrana contra l'Handbol Partes.
Finalment, Félix Chillón jugarà a Bèlgica defensant la porteria del Olse Merkesem HC de la Heren Liga 1 en la seva primera experiència en terres belgues. 

Pel que fa als equips del principat, les categories base començaran la competició, a partir de la setmana que ve, després d'un mes de rodatge amb el torneig amistós d'Eivissa i els diversos partits que han anat fent al llarg d'aquest mes. 

L'equip sènior d'Andorra, seguirà un any més en suspens en vista a la falta de jugadors. De la mateixa manera ho farà l'equip femení a l'espera de noves incorporacions. Els equips continuaran entrenant un cop per setmana, a l'espera de captar nous jugadores i jugadores per seguir creixent de cara a la temporada que ve.