Tornar

Arriba la 4ª edició del Trofeu Pyrénées

Aquest matí ha tingut lloc la presentació de la 4a edició del Trofeu Pyrénées, que tindrà lloc aquest proper dilluns 18 d'octubre a l'Estadi Comunal d'Andorra la Vella. L'esdeveniment marca la continuïtat en el desenvolupament de l'handbol a les escoles esportives del principat.
 
La presentació ha tingut lloc aquest matí a la secció d'esports dels grans magatzems Pyrénées, amb la presencia de Gerard Pifarré, president de la Federació i Miquel Escayola, membre del departament de marketing del grup Pyrénées. 
 
En aquesta trobada, les dos entitats han presentat les noves samarretes destinades a un esdeveniment que aplegarà més d'un centenar de nens i nenes provinents de l'escola Janer. Aquest any però, la Federació ha triat no barrejar més escoles en acord a les noves mesures sanitàries adoptades per Govern en l'àmbit de l'educació i realitzaran el torneig en diverses fases per garantir un màxim de participació de la resta d'escoles.
 
Aquest torneig, com ja ha anat fent en les edicions anteriors, és la oportunitat per enganxar als més joves a l'handbol i augmentar així el número de llicencies al principat per aquesta pràctica esportiva. L'objectiu del Torneig és essencialment fer que els nens i nenes gaudeixin d'una bona estona d'handbol, amb els seus amics, i que entenguin la filosofia d'aquest esport amb l'objectiu de seguir potenciant una base solida de cara al seu futur al país. 
 
El Trofeu Pyrénées tindrà lloc el proper dilluns 18 d'octubre a l'Estadi Comunal d'Andorra la Vella i les altres ecoles ho celebraran de cara a la segona part del curs, aquest 2022.