Tornar

El XXXVIII Congrés Ordinari de la IHF amb reeleccions i la mirada posada sobre els eSports

Aquest passat dissabte va tindre lloc el Congrés Ordinari de la Fedració Internacional d'Handbol, celebrat per primera vegada de forma telemàtica, degut a la situació epidemiològica i les restriccions de desplaçament i entrada a la seu física de la conferencia. 
 
En l'ordre del dia, el congrés va celebrar les eleccions de diversos càrrecs de la internacional inclòs el càrrec de president
 
Entre els càrrecs més determinants trobem escollits:

IHF President: Dr Hassan Moustafa (EGY)
IHF 1r Vice-President: Joël Delplanque (FRA)   
IHF Tresorera: Anna Rapp (SWE)
IHF Comitè Executiu: Narcisa Lecusanu (ROU), Frantisek Taborsky (CZE)
 
A més, l'ex manager del FC Barcelona i actual membre de la junta de la RFEBM, David Barrufet, ha estat nomenat membre de la comissió d'ètica esportiva de la internacional.  
 
Per la seva banda, el Dr. Hassan Moustafa, que encarrila el seu sisè mandat al front de la federació Internacional des de la seva primera elecció a l'any 2000, declara que la IHF està preparada pels nous reptes de l'era moderna de l'handbol: “és el meu objectiu i el meu deure fer de l'handbol un esport estable, transparent i més rentable.” 
 
D'altra banda, també es va tractar la nova tendència dels esports electrònics i la possibilitat de que l'handbol passés a ser un nou agent d'aquesta tendència mitjançant una inversió per difondre i atreure les noves generacions en la pràctica d'aquest esport.