Tornar

Jornada de portes obertes d'handbol a tot el país

La Federació Andorrana d'Handbol amb el suport dels quatre clubs esportius es complau anunciar que durant els mesos de maig i juny se celebraran les jornades de portes obertes a totes les parròquies on es practica l'handbol regularment durant tot el curs escolar.
 
L'esdeveniment està dirigit a totes aquelles nenes i nens interessats en l'handbol, des d'infants de primària fins adolescents. La Jornada de Portes Obertes és una oportunitat única per conèixer l'esport i els equips de la Federació Andorrana d'Handbol.
 
Tots els interessats us endinsareu dins l'equip des del primer moment i podreu mostrar les vostres habilitats en les sessions d'entrenaments dirigides per entrenadors de la federació, els seguents dies; els que están cursant primaria poden fer-ho dilluns, dimarts, dimecres i dijous, i els alumnes de segona ensenyança ho poden fer els dimarts, dimecres i dijous. 
 
La Jornada de Portes Obertes és completament gratuïta i oberta a tot el públic. Els participants només necessiten portar roba esportiva i sabatilles per poder participar en les activitats.
 
La Federació Andorrana d'Handbol espera donar la benvinguda a tots aquells interessats en l'handbol en aquesta emocionant jornada de portes obertes.
 
Podeu trobar més informació al web o trucant al +376 698 153.