Tornar

La primera jornada del Trofeu Pyrénées, un èxit rotund

Aquest passat dilluns l'handbol ha omplert l'Estadi Comunal d'Andorra la Vella amb la participació d'un centenar d'alumnes del col·legi Janer que s'han congregat a partir de les 10.00 h del matí i han disputat diversos partits d'Handbol en els terrenys del camp de futbol per aprofitar el màxim espai. 

Després de dos anys sense dur-se a terme, el Trofeu Pyrénées celebra la seva 4a edició aplegant més d'un centenar de nens del col·legi Janer en una primera jornada carregada de somriures, diversió i molt handbol. Els alumnes del centre han pogut jugar en partits creuats al llarg de 3 hores, on molts han descobert per primera vegada aquest esport.       

La Federació per la seva banda ha comptat amb alumnes de primer any de la branca d'AFEL ( Activitats Físiques, Esportives i de Lleure) provinents del Centre de Formació Professional d'Aixovall, que han dirigit els diferents equips mixtos i han contribuït a fer que l'organització d'aquesta primera jornada del Trofeu Pyrénées sigui tot un èxit.

Amb aquesta primera trobada, la Federació d'Handbol pretén seguir treballant en la captació de més infants, per seguir desenvolupant la base al Principat. La jornada s'ha basat en la introducció dels principis fonamentals de l'handbol, a partir d'exercicis i activitats, i una consecució de partits entre grups de 5 jugadors seguint les normes del mini handbol.     

Gerard Pifarré veu aquesta primera jornada amb molt d'optimisme per com s'ha desenvolupat el dia i per l'experiència que han viscut tots els nens i nenes. Tots ells han valorat molt positivament l'experiència i ja s'està preparant una nova trobada de cara a finals de l'hivern on el bon temps tornarà a acompanyar.

Pifarré també ha volgut agrair, un any més, la participació de Pyrénées en l'esdeveniment, per seguir confiant en l'handbol i ajudar-lo a créixer. D'altra banda, el president fa una menció especial als col·laboradors de l'escola de formació professional, per ajudar a fer que aquest trofeu es desenvolupi en les millors condicions possibles i fomentar així l'Handbol en la vessant més lúdica però també en la més professional.