Tornar

La selecció cau davant Xipre i ja posa la vista en el partit de demà contra Bulgària.

La selecció andorrana d'handbol ha caigut per 16 a 38 contra Xipre en el primer dels partits que disputa a l'IHF-EHF Trophy 2021 que se celebra a Geòrgia.

El d'avui ha estat un partit complicat davant una selecció xipriota que s'ha mostrat molt superior tan físicament com tàcticament amb una gran combinació de velocitat i de força.
 Els andorrans, però han sabut mantenir-se amb a la primera part amb un parcial de 10 a 20  malgrat les reiterades pèrdues de pilota. A la segona part el ritme marcat pels xipriotes ha deixat els andorrans enrere mostrant la gran diferència física entre ambdues seleccions.

Els de David Aguilar però no decauen i ja preparen l'important enfrontament de demà contra Bulgària que el capità Adrià Pifarré  diu que “ encaren amb molta confiança i oblidant la derrota d'avui". Una selecció, la búlgara, capitanejada per l'extrem del Chartres Métropole Handball, Svetlin Dimitrov

Pol Soto i Unai Ruiz autors de 8 dels 16 gols dels andorrans han estat dos dels homes més destacats del partit, també algun dels més joves com Pau Manresa que en el debut a la selecció ha marcat 1 gol o la bona actuació de Fèlix Chillòn sota els pals.

Adrià Pifarré també ha destacat que "ha estat un partit de primeres línies i l'equip ha intentat aprofitar els extrems per contrarestar la diferencia física, però no ha pogut ser”.

A Tbilisi els andorrans han tingut un record pel seu company d'equip Jan Busquet que no ha pogut viatjar a Gèorgia a causa d'una lesió. Ha estat durant la interpretació dels himnes a l'Olympic Hall quan els jugadors han portat una samarreta donant ànims al seu company.
 La cita contra Bulgària és demà a dos quarts de tres del migdia hora andorrana i es podrà seguir en directe a través de la plataforma www.ehftv.com