Tornar

L'Handbol a l'estiu no para

Ordino ha acollit aquesta setmana, el segon Campus Internacional d'Handbol organitzat per la Federació andorrana, que segueix treballant en la captació de nous jugadors i la consolidació de la base al Principat d'Andorra, junt amb el projecte Handball School.
 
 El Campus ha comptat aquest any amb una quinzena de nens i nenes, la major part del principat i d'altres provinents de diversos punts de Catalunya. Al llarg de la setmana, els joves han pogut gaudir d'entrenaments específics per nivells, a més de les diverses activitats previstes aquests dies per part de la federació com ara excursions, parc de cordes, piscina i altres activitats que han realitzat al voltant de la parròquia ordinenca.
 
 El Campus ha tornat a comptar amb la presència del segon tècnic de la selecció andorrana i director de Handball School, Edgar Serra, el jove jugador del combinat tricolor, Martí Ballester i el jove Oriol Aparicio que han estat els encarregats d'orientar els més novells perquè gaudeixin d'aquest esport, a més de representar una activitat d'estiu que, a poc a poc, va trobant cabuda en la demanda d'esports d'estiu per als més joves.
 
 Ahir, amb l'objectiu de donar participació als jugadors de la selecció andorrana, el jove porter de la selecció, Félix Chillòn va fer una xerrada als participants, sobre la importància del treball en equip, on va explicar a més a més de la seva experiència en la IHF-EHF Men's Trophy de Geòrgia el passat mes de juny.
 
 Avui l'estada posa el seu punt final amb una sèrie de partits per posar a prova tot el que ha estat après al llarg d'aquests dies, fins a l'any vinent on s'espera que la participació sigui més elevada.