Tornar

L'Handbol Club Serradells es manté imbatut

Aquest passat diumenge, l'Handbol Club Serradells va oferir una actuació destacada en el seu duel contra el MGC Mutua Handbol Ribes. El conjunt andorrà va començar amb gran autoritat, gràcies als 3 primers gols de 9 metres del debutant Llorenç Pellisa que va establir un inici amb to dominant per als tricolors.

Malgrat els esforços dels rivals, l'equip andorrà va mantenir el control durant el primer quart del partit. No obstant això, el conjunt barceloní va canviar l'estratègia defensiva a una formació 3-2-1, cosa que va dificultar els intents d'atac dels andorrans fins al final de la primera part, amb un marcador de 14 a 9 a favor del Serradells.

Ja a la segona meitat del partit, el Serradells va patir una mica de desencert, fet que va portar l'entrenador Martiño Piñeiro a demanar un temps mort per ajustar alguns aspectes clau del joc.

L'Handbol Serradells va saber refer-se amb una defensa sòlida i una actuació destacada de Ferran Troguet a la porteria, que va acabar de decantar la balança del seu costat. El resultat final va ser de 27 a 22 a favor del Serradells.

Amb aquesta victòria, l'equip es col·loca en la quarta posició de la classificació, amb un partit pendent. A més, és el segon equip del grup que encara no ha cedit cap punt.

El proper diumenge, l'Handbol Club Serradells rebrà al Torro D'Agramunt Cha a les 12:30 hores a casa, abans de fer front al líder Handbol Cooperativa Sant Boi C la setmana següent. Seran dues oportunitats clau per demostrar la seva força i aspiracions en aquesta temporada.