Tornar

L’Handbol Club Serradells presenta la nova junta

Ahir al vespre, la sala de congressos de la Llacuna d’Andorra la Vella va ser l’escenari de la votació de la nova junta directiva de l’Handbol Club Serradells, amb canvis significatius en l’estructura del club. 
 
Raquel Bartumeu Casal va ser escollida per unanimitat, nova presidenta de l’HC Serradells i substitueix a Sergi Flucha que ahir va realitzar el seu últim acte com a president del club, tot i que integrarà la nova junta com a vocal.
 
Bartumeu va presentar el full de ruta de la nova junta amb els objectius per dur a terme al llarg de la seva candidatura. 
Entre ells destaquem la recerca de nous patrocinadors, facilitant-hi els acords de patrocini i el foment d’aquests, mitjançant col·laboracions per millorar la situació econòmica del club i poder acollir més jugadors. 
 
En la plana esportiva s’espera augmentar el nombre d’activitats per desenvolupar l’experiència dels joves jugadors en el marc internacional, a més de realitzar nous esdeveniments al principat amb l’objectiu d’atraure més participació de clubs al país i de fer créixer el nombre de llicencies al principat. També es proposa apropar-se als joves de la Seu d’Urgell per fomentar la seva integració al club.
 
Pel que fa als objectius socials, s’espera participar en campanyes socials, disposar d’equips escolars d’handbol per la captació dels nens i nenes a les escoles, potenciar l’handbol femení i treballar junt amb Benestar Social per ajudar als nens i nenes tutelats a integrar-se per mitjà d'aquest esport. 
 
Finalment pel que fa a la comunicació, el club realitzarà un canvi d’imatge per fomentar un sentiment de pertinença al club amb campanyes de comunicació, col·laboracions amb els mitjans del país i altres elements que permetin ressaltar el creixement de l’handbol a Andorra. 
 
La nova junta estarà integrada per diversos pares de jugadors que d’una manera o altra han anat integrant els valors del club i ara tenen la intenció de fer-lo créixer per les noves generacións. Bartumeu també va agrair l'implicació de jugadors sènior que buscaran re-dinamitzar les categories superiors a Andorra. 

La nova junta es composa d’aquesta manera:
 
- Presidenta: Raquel Bartumeu Casal 
Vice-president: Ferran Troguet Andrés 
Secretària: Mònica Masot Cornet 
Tresorera: Mireia Muñoz Pont 
Vocal: Soraya Sánchez Pérez 
Vocal: Diana Figueras Nieto 
Vocal: Toni Bech Segarra 
Vocal: Sergi Flucha Verges 
-  Vocal: Alexey Gómez Guinart 
Vocal: Pau Manresa Mijares