Tornar

L'Handbol ja és titular de l'etiqueta ecològica

El passat dijous 14 d'octubre, el president de la FAH Gerard Pifarré, junt amb els presidents de les federacions de Rugby i natació van obtenir el certificat d'organització sostenible de la mà dels ministeris de medi ambient i esports.

Ahir a la tarda, el secretari d'Estat d'Esports Justo Ruiz i el secretari d'Estat d'Agricultura i Sostenibilitat, Marc Rossell, van presentar els resultats de la prova pilot del nou criteri de sostenibilitat inclòs en el codi de bones pràctiques en el sector esportiu del país. El projecte té com a objectiu definir les bones pràctiques destinades per al dia a dia i els esdeveniments organitzats per les federacions esportives. Aquest codi compta integrar la perspectiva de sostenibilitat ambiental i el respecte de l'entorn natural tant en esdeveniments com en el funcionament diari.

Amb aquesta iniciativa Govern vol que aquest criteri de sostenibilitat sigui un punt més d'avaluació de cara a la sol·licitud dels ajuts de les entitats esportives a través del codi de bones pràctiques.

Amb aquest distintiu, la federació vol seguir treballant en els projectes pilots que s'estan començant a desenvolupar, com ara la reducció d'envasos d'un sol ús com les botelles de plàstic i fomentar l'ús de cantimplores o conscienciar la nostra comunitat de la importància de la nostra impremta ecològica.
 
Imatge: Servei de Fotografia de Govern (SFG)