Tornar

L'handbol Serradells continua guanyant tot i l'adversitat

L'Handbol Club Serradells manté la seva ratxa invicta, sobre la pista, a la lliga després d'imposar-se a l'Handbol Agramunt per 28-24 en un emocionant partit que va estar sota control, però que va mantenir la tensió fins al final. Des del primer moment, es va percebre la intensitat de tots dos equips, amb una gran determinació per aconseguir una victòria important. Aquesta actitud es va reflectir en una defensa ferotge que va ser constant al llarg de tot el partit.

L'atac dels andorrans va ser la clau per assolir un avantatge en el marcador durant la primera meitat del partit. L'excel·lent joc d'Ian Vázquez en la posició de central va obrir oportunitats i ocasions clares de llançament. Tot i això, a la segona part, quan semblava que el Serradells tenia el partit sota control, dues exclusions i la remuntada de l'Agramunt va estrènyer el marcador, creant una situació tensa en els minuts finals.

El tècnic local va prendre una decisió estratègica rellevant en canviar a una defensa 6:0, que va acabar sent determinant per tancar les opcions dels visitants a la victòria. A més, un parell d'atacs efectius van sentenciar el partit. Adrià Pifarré, David Rojo i el debutant Víctor Melida van tenir un paper crucial en els moments decisius, ajudant a assegurar la victòria per al Serradells i guanyant així dos punts més a la classificació.

Malgrat els esdeveniments recents que van provocar que el club perdés els punts dels últims tres partits per alineació indeguda, l'Handbol Club Serradells ha demostrat una notable resiliència davant els contratemps. L'equip no ha perdut el seu ritme i mirarà de mantenir aquesta dinàmica positiva la setmana vinent quan s'enfronti al Sant Boi, un dels equips destacats de la competició.