Tornar

Segona jornada de competició de les seleccions base

Aquest matí el juvenil masculí ha iniciat la segona jornada de la Lloret Cup contra l'equip islandès STJARNAN amb un partit molt ben lluitat per part de l'equip andorrà, l'alt nivell de joc de l'equip islandès i el físic han marcat la diferència, els andorrans han mostrat empenta i han destacat amb grans accions ofensives, però no ha estat suficient per sumar els dos primers punts de la competició amb un electrònic de 28 a 16 a favor del conjunt islandès.

Seguidament, s'ha enfrontat la selecció infantil contra l'handbol Poblenou, els andorrans han sortit molt nerviosos en el seu primer partit de la competició i el resultat del partit s'ha decantat molt favorablement per l'equip barceloní amb 41 gols a 9.

L'altre partit que es tènia per a disputar és el de la Selecció andorrana cadet on s'ha enfrontat a una potent selecció territorial Catalana de la zona de Barcelona Sud, els andorrans han lluitat totes les pilotes, però no ha estat suficient per fer front a la potent preselecció de Catalunya amb un marcador favorable als catalans de 31 a 13.

Per finalitzar la segona jornada de la competició els Juvenils han disputat el seu tercer partit davant el club vallesà, l'handbol Cardedeu, els andorrans han sortit poc efectius, fet que ha permès als Vallesans agafar una renta de 5 gols en els primers tres minuts, després del temps mort de l'equip andorrà la reacció ha estat visible, però no ha estat suficient per sumar dos punts, el resultat final del partit ha estat de 26 a 29 gols a favor de l'equip vallesà. En aquest partit cal destacar les bones acciones ofensives del jugador andorrà Oriol Aparicio i les aportacions defensives de l'equip que han permès lluitar els dos punts davant d'una afició andorrana espectacular.

Demà dia 12 d'abril es jugarà els últims partits de la fase classificatòria, els infantils s'enfrontaran als seus dos rivals del grup, BM la Roca i l'handbol Bordils, els cadets i juvenils disputaran el seu últim partit contra l'equip gironí, UE Sarrià.