Tornar

Tot i la derrota els tricolors valoren positivament el partit jugat davant Bulgària

El combinat tricolor ha caigut aquest dimecres davant Bulgària per 38 a 21 en el segon partit que disputen en el marc de l'IHF-EHF Trophy 2021 que se celebra a Geòrgia.

Als andorrans els ha costat entrar en el partit el que s'ha traduït amb una clara diferència ja des de l'inici. Malgrat tot els de David Aguilar han lluitat, sobretot en defensa, el que ha permès que la diferència en el marcador fos menor. La manca d'encert de cara a porteria no els ha desanimat.

Els búlgars per la seva banda han estat més ràpids i han sabut aprofitar molt bé la velocitat de l'MVP del partit i gran figura de la selecció, Svetlin Dimitrov.

David Rojo ha destacat la duresa de l'equip rival "hem tingut un inici de primera part complicat perquè en defensa han estat molt durs, malgrat això hem sabut agafar el ritme que ens ha permès agafar millors sensacions i entrar millor en el partit".

Unai Ruiz amb 7 gols ha estat el millor del combinat tricolor seguit de Pol Soto que n'ha fet 5.

Els andorrans descansen dijous per agafar forces per l'enfrontament de divendres davant un dels seus objectius l'Azerbaidjan en partit d'anada i tornada. Un Azerbaidjan que avui ha perdut contra Moldàvia per 15 a 28.

El partit de divendres serà a les 12:30 hora andorrana i es podrà seguir en directe a través de la plataforma www.ehftv.com.