Tornar

Tret de sortida a la nova temporada

L'handbol reprèn l'activitat després de les vacances d'estiu i aquesta campanya, gran part dels sèniors andorrans jugaran fora de les nostres fronteres a partir d'aquest cap de setmana.
 
 La lliga de primera divisió Estatal dóna el tret de sortida aquest cap de setmana amb la presència del pivot Adrià Pifarré, que renova un any més amb l'handbol Poblenou, integrat al grup D que s'estrena davant del Club Joventut Handbol Mataró. L'equip dirigit per Kike Fernández comptarà un any més amb la presència del pivot andorrà en la línia de 6 metres i buscarà la primera victòria al Pavelló Maria Teresa Roca de Mataró el dissabte 17 a les 20h15.
 
 La Primera Divisió Catalana comença la lliga a partir del 24 de setembre amb Ian Soto a la porteria del CE Handbol Barcelona Sants junt amb Dani Jimenez que ocuparà la línia de 6 metres del combinat blanc i negre. El club barceloní s'estrenarà davant de l'Handbol Súria al pavelló municipal de Súria amb l'horari per confirmar.
 Per la banda lleidatana, el jove pivot andorrà Quim Mariné comença la seva primera experiència fora d'Andorra amb l'Handbol Club Lleida (Pardinyes) que torna a la categoria de 1a catalana després de dos anys i debutarà el mateix 24 de setembre a casa davant del HC Sant Esteve Sesrovires (B).
 
 La segona lliga catalana no queda ni molt menys curta de presència andorrana i comptarà amb quatre andorrans. D'una banda, el Central Pau Manresa i els dos laterals Unai Ruiz i Jan Busquet reforçaran les línies de l'Associació Esportiva Aula Handbol que inicia la competició el pròxim 24 de setembre contra l'Handbol Sant Andreu amb l'objectiu, un any més, d'aconseguir l'ascens a primera catalana.
 Pol Soto, per la seva banda, renova un any més amb la Salle Bonanova Handbol de la mateixa categoria per continuar aportant velocitat i experiència a l'atac blanc-i-blau.
 
 Del costat francès, l'extrem Joel Brard renova un any més a Regionale Excellence de Bourgogne amb el HBC Auxerre que comença la lliga aquest dissabte 17 com a visitant davant del CS Fontaine-Les-Dijon Handball.
 
 Pel que fa a la resta dels jugadors de la selecció, s'està treballant en la creació d'un nou equip sènior que podria veure la llum a finals d'aquesta temporada en funció de la captació de nous jugadors.