Tornar

Una dosi de motivació per seguir lluitant

L'Handbol Club Serradells tanca la tercera jornada de les fases d'ascens a lliga catalana, contra el Avannubo Bm La Roca amb un empat (28:28) en un partit trepidant. Els juvenils d'Edgar Serra es col·loquen en 3a posició de la tabla a 3 punts del líder. 
 
L'Handbol Club Serradells afrontava aquest mati al pavelló Joan Alay la seva 3a participació a les fases per l'ascens a lliga Catalana, la màxima lliga territorial juvenil. 
Els pubills d'Edgar Serra han disputat una primera part marcada per una gran intensitat física, on els andorrans han sabut anul·lar les contres ofensives de l'equip vallesà i poc a poc han anat guanyant terreny fins a tancar un primer temps amb avantatge al marcador (16:15) amb una contra ràpida de Pau Manresa al minut 29'.
 
En la segona meitat, l'HC Serradells ha dominat el marcador arribant a posar-se per davant (+4), però els vallesans ràpidament han sabut respondre i han reduït el marcador, amb un intercanvi de gols que ha donat lloc a un partit molt dinàmic, on la velocitat dels dos combinats ha estat determinant. El marcador final ha estat de 28:28 amb un últim contraatac del Bm La Roca que ha igualat el marcador just abans del xiulet final.
 
Un partit marcat per la velocitat i per l'actuació determinant del porter andorrà, Félix Chillón, que ha protagonitzat diverses parades exitoses en els moments clau del partit:
“Sabíem que seria un partit complicat, jugar contra el primer equip de la lliga sempre es un repte. L'equip ha donat la cara des del primer moment  i hem sabut gestionar el partit. Tant la feina ofensiva com la defensiva ha estat impecable i ens ha permès romandre actius i motivats.” Destacava el jove porter, recalcant que aquest empat els hi dona una dosi de motivació per seguir lluitant en la següent jornada.
 
Segons el entrenador de l'equip, Edgar Serra remarca: “Sabíem que era un partit molt difícil, hem començat perdent de 4 gols, però l'equip ha començat a agafar responsabilitats i això ens ha permès anar de menys a més.” 
 
L'equip coneixerà el seu nou rival en el sorteig que es disputarà properament, la data encara està per definir.
 
D'altra banda, l'Ikasa Bm Madrid on milita el pivot andorrà Adrià Pifarré va perdre (30:33) ahir contra el primer classificat del grup B (Bm Maravillas), de segona nacional espanyola, i mantenen la segona posició a falta de 3 partits per passar a les fases classificatòries de la lliga espanyola.