Tornar

Andorra torna a la IHF Trophy

La Federació andorrana confirma la participació de la selecció Junior d'handbol a la IHF Trophy de l'11 al 16 d'octubre a Pristina, Kosovo.

 La principal competició intercontinental dels països emergents d'handbol, en categoria sub 21, torna amb la participació de la selecció tricolor, deu anys després del seu debut a Andorra, on es va classificar en 4ª posició.

 La primera fase classificatòria per la IHF Trophy emmarca Andorra en el grup de països europeus com Kosovo, Malta, Bulgària i Regne Unit, que buscaran la seva classificació a la fase intercontinental.
 
 David Aguilar agafa les regnes de l'equip sub21, amb un grup combinat entre els juvenils de l'Handbol Club Serradells i els ja iniciats juniors que actualment competeixen en lligues foranes i que ja tenen una certa experiència internacional a les ordres d'Aguilar. En aquest sentit, el seleccionador confia que la participació de l'equip junior és el primer pas per seguir modelant la base i consolidar el futur de l'handbol a Andorra.

 L'equip es desplaçarà a Kosovo el pròxim dilluns i debutarà el dimarts 11 d'octubre davant de la selecció de Malta a les 14h00.
Els andorrans disposaran d'un dia de descans, abans de trobar-se de cara a l'equip amfitrió el dijous a les 18h00.
Divendres i dissabte, els tricolors encaren la recta final del torneig amb les seleccions de Bulgària i Gran Bretanya.

 Tot i la 4a posició assolida per Andorra l'any 2013, Aguilar no es posa barreres i confia que l'equip Junior tindrà una bona presencia entre els participants tot i l'elevat nivell físic de les altres seleccions. “Alguns jugadors ja han debutat amb l’absoluta i comencen a tindre experiència en competició internacional.”
Pel que fa als equips, “ens enfrontem amb equips de molta alçada i tindrem que plantejar els partits amb molt ritme i molta tensió defensiva.” 
 
 
  | Malta – Andorra | Dim 11/10 -14h00
 | Kosovo – Andorra | Dij 13/10 - 18h00
 | Andorra – Bulgària | Div 14/10 - 16h00
 | Andorra – Gran Bretanya | Dis 15/10 - 14h00