Premsa

Revelats els grups de la fase preliminar de la IHF Emerging Nations

El Sorteig de la 4a edició del Emerging Nations de la IHF s'ha celebrat aquest divendres 10 de març al matí a les oficines centrals de l'entitat a Basilea, amb 12 participants per conèixer el seu destí.

Llegeix més

Andorra confirma la seva participació al Emerging Nations d’handbol

Andorra tornarà a estar present al Emerging Nations Men's Championship que es disputarà a Varna, Bulgària del 25 al 30 d'abril. La Federació va confirmar la seva assistència davant la IHF i firma així la seva 3a participació en aquesta competició internacional, que encarrila la seva 4a edició després de l'aturada per la pandèmia.

Llegeix més

Aguilar premiat a la festa de l'handbol Català

Barcelona, 11 de febrer de 2023 - Ahir a la nit es va celebrar la 29a festa de l'handbol català, on es va reconèixer el treball i els èxits dels millors jugadors i entrenadors de la temporada. Un dels premis més destacats va ser per al seleccionador nacional d'handbol d'Andorra, David Aguilar, que va ser guardonat amb el bronze per la seva victòria als Campionats d'Espanya amb els cadets de primer any del Futbol Club Barcelona.

Llegeix més

Coratge i valentia en el primer debut de la selecció Sub 20.

Coratge i valentia en el primer debut de la selecció Sub 20.

Llegeix més

Andorra torna a la IHF Trophy

La Federació andorrana confirma la participació de la selecció Junior d'handbol a la IHF Trophy de l'11 al 16 d'octubre a Pristina, Kosovo.

Llegeix més

Tret de sortida a la nova temporada

L'handbol reprèn l'activitat després de les vacances d'estiu i aquesta campanya, gran part dels sèniors andorrans jugaran fora de les nostres fronteres a partir d'aquest cap de setmana.

Llegeix més

Andorra, un destí d’handbol

Andorra continua sent un destí de referència per l'handbol. Després de la visita del Chartres Métropole Handball i el Limoges Handball masculí la pretemporada passada, aquest any ha estat el torn del femení amb el Clubul Sportiv Rapid de Bucarest.

Llegeix més

L'handbol visita la seu del Govern d'Andorra

Ahir a la tarda la federació andorrana d'handbol va visitar la seu de govern per parlar de la situació actual de l'handbol al principat i de les seves propostes de cara a la temporada vinent.

Llegeix més