Premsa

L'Handbol Serradells deixa enrere la puntuació negativa

El dissabte passat, l'Handbol Club Serradells va aconseguir una jornada triomfant com a visitant al pavelló Antoni Sabata. Amb una victòria sòlida de 32 a 24, davant de l'handbol Berga que no va poder aturar el domini visitant des del principi.

Llegeix més

El Serradells s’imposa en la jornada 7 i redueix la distància

L'Handbol Club Serradells continua obrint camí amb una nova victòria a casa, enfrontant-se al 4t classificat de la lliga, l'Handbol Sant Andreu C, en una intensa batalla que va mantenir als aficionats al voral dels seus seients. Ahir, en la 7a jornada de la lliga, els locals van emergir triomfants amb un resultat de 20 a 17, reduint així la diferència amb els equips de la zona Baixa, després dels 3 partits de penalització.

Llegeix més

L'handbol Serradells continua guanyant tot i l'adversitat

L'Handbol Club Serradells manté la seva ratxa invicta, sobre la pista, a la lliga després d'imposar-se a l'Handbol Agramunt per 28-24 en un emocionant partit que va estar sota control, però que va mantenir la tensió fins al final.

Llegeix més

L'Handbol Club Serradells es manté imbatut

Aquest passat diumenge, l'Handbol Club Serradells va oferir una actuació destacada en el seu duel contra el MGC Mutua Handbol Ribes i es manté invicte.

Llegeix més

Nous entrenadors d'Handbol

La Federació Andorrana d'Handbol ha donat suport en la formació dels joves que estan desenvolupant la formació de Nivell 1 d'Handbol de la Real Federació Espanyola d'Handbol organitzat per la Federació de Castella i lleó a Andorra.

Llegeix més

Jornada de portes obertes d'handbol a tot el país

La Federació Andorrana d'Handbol amb el suport dels quatre clubs esportius es complau anunciar que durant els mesos de maig i juny se celebraran les jornades de portes obertes a totes les parròquies on es practica l'handbol regularment durant tot el curs escolar.

Llegeix més

Els juvenils Campions de Lliga!

L'equip juvenil de l'Handbol Club Serradells s'ha proclamat campió de segona catalana juvenil masculina després de superar a l'Handbol SAFA Horta (32:25).

Llegeix més

La selecció obté el millor resultat de la seva història

La selecció absoluta d'handbol ha aconseguit una vuitena plaça històrica en el Campionat de països emergents de la IHF després de caure davant la selecció de Nigèria (14:36).

Llegeix més

La selecció lluitarà per la 7a plaça contra Nigèria

La Selecció absoluta d’Handbol que es troba al Campionat de països emergents de la IHF s’ha enfrontat contra Austràlia, amb derrota de l’equip andorrà (19:32).

Llegeix més