Tornar

La selecció Juvenil cau davant Cantabria en el primer enfrontament

Els juvenils d'Edgar Serra i David Aguilar han caigut en un partit decantat pel costat del combinat càntabre amb un resultat final de 11:35 (7:18 a la primera part).

El partit ha estat dominat per un conjunt blanc i vermell que jugava a casa el seu primer partit de la fase de grups animat per una grada bolcada des del primer minut de joc. Del costat Tricolor, que avui jugava com a Local, els jugadors han conegut moltes complicacions en el sistema defensiu en vista de l'elevat nivell físic dels jugadors Càntabres que han sabut posar pals a les rodes la defensa andorrana. La falta de contacte defensiu i l'encert dels jugadors espanyols ha marcat la diferencia al marcador durant la primera part, reflectint un resultat de 7:18 al descans.

La segona part ha acabat de decantar la balança tot i els nombrosos intents de l'equip per recuperar la diferencia ja imposada en la primera meitat. El combinat espanyol s'ha trobat amb una defensa andorrana més dura que ha dificultat el joc amb l'ajuda del porter. Tot i la falta d'encert, els andorrans han finalitzat el partit sense cedir davant els càntabres, aconseguint així limitar l'atac contrari en l'últim quart del partit.

Edgar Serra remarca la falta de contacte defensiu i de decisió de cara a porteria per part del combinat tricolor que ha afectat el resultat.

Ens ha faltat encarar porteria i hem de valorar el partit d'avui per no cometre els mateixos errors en el de tornada que tenim demà”.

També recalca que “no ens podem desanimar amb aquest resultat, son jugadors més experimentats i més grans que nosaltres i hem de procurar estar més encertats de cara a porteria i sobretot en el contacte defensiu en el partit de demà.

Per acabar valora molt positivament l'actitud en general dels jugadors, el nivell de l'arbitratge realitzat per els col·legiats de la lliga nacional de la comunitat de Madrid i la importància de conèixer el rival de cara al partit de demà.

Per part dels tricolors, els jugadors destacats han estat els primera línia Jan Busquet i Ferran Troguet amb 3 gols cadascú.

Demà el partit de tornada es disputarà a les 18 hores al Pavelló Juan de Herrera i es podrà seguir per el Canal de YouTube de CESA Cantabria 2020.