Tornar

L'Handbol participa en la campanya de conscienciació per a l'activitat física al carrer

Aquest mati, la Federació Andorrana d'Handbol ha fet publica la seva campanya de conscienciació a la ciutadania a través d'un vídeo recordant les principals normes de conducta a l'hora de realitzar la practica esportiva al carrer.

Una setmana després de les excepcions al confinament que va presentar el Govern d'Andorra, la Federació Andorrana d'Handbol ha publicat aquest mati, a les seves xarxes, un vídeo amb la voluntat de conscienciar a la població sobre el respecte de les diferents normes de conducta establertes durant les sortides al carrer.

A través de la pilota, els jugadors van completant el missatge mitjançant les diferents normes establertes per evitar nous contagis i invitant els ciutadans al civisme en les hores de lleure que disposen sota el lema ‘ho fas per tu, ho fas per tots'.

Per aquesta causa, els integrants dels diversos combinats andorrans competint dins i fora de les nostres fronteres han pres la iniciativa per tal de sortir d'aquesta crisi el més aviat possible i tornar a les seves activitats facultatives i esportives.

El vídeo compta amb jugadors de totes les edats, des d'infantil fins a jugadors de la selecció absoluta masculina, que han volgut posar el seu granet de sorra en aquesta causa.

Els jugadors destaquen que tothom porta molts dies confinats i entre tots ens en podem sortir posant de la nostra part.