Tornar

L'handbol Sant Vicenç es classifica pel Campionat d'Espanya Juvenil femení

L'equip on milita Margot Oliva es classifica per la fase final del Campionat d'Espanya després de aconseguir dues victòries i un empat a Telde (Gran Canaria) aquest passat cap de setmana. 
 
L'Handbol Sant Vicenç on juga aquest any Margot Oliva s'ha classificat després de vèncer al Balonmano Lavadores de Vigo (27:20), al Balonmano Sanse (27:24) i d'empatar ahir al matí contra el amfitrió, el BM Rocasa Gran Canaria (24:24). 
Uns resultats que permeten al equip de Josep Maria Mestre i Dani Ariño guanyar el bitllet al Campionat d'Espanya juvenil femení i permet al club català participar en aquesta fita per 5a vegada en la seva història. Els campionats estan previstos del 26 al 30 de maig, a Torrevieja, Alacant. 
 
L'equip ha sumat un total de 5 punts col·locant-se per davant del club madrileny de San Sebastián de los Reyes (4 punts), els amfitrions Rocasa Gran Canaria (3 punts) i BM Lavadores de Vigo (0 punts). 
 
Amb aquest resultat, l'Handbol Sant Vicenç queda emmarcat en el quadre general amb els clubs de BM LaRoca; A.D Carballal; BM Porriño; BM Pozuelo; BM Gijón; BM Torrevieja; BM Elche
 
Per la seva banda Margot Oliva que ha tingut bona presencia en l'aspecte tant ofensiu com defensiu al llarg de tot el sector, destaca que ha estat un torneig complicat ja que “jugàvem contra equips que eren primers en les seves respectives lligues i sabíem que teníem que batallar per tirar endavant i hem pogut optar a la plaça pels campionats”
 
Pel que fa al Campionat d'Espanya, Oliva diu que “estem molt contentes d'arribar fins aquí, però en volem més. Per lo tant haurem de sortir a donar-ho tot en els propers partits”.  
 
Al llarg del dia es coneixerà de la mà de la “Real Federación Española de Balonmano” els grups per la disputa dels Campionats.