Tornar

L'infantil suma els dos primers punts a Santpedor

L'infantil de l'Handbol Club Serradells suma els dos primers punts al camp del Santpedor amb una contundent victòria a favor de l'equip tricolor, 15 a 33. 

L'equip dirigit per Pau Manresa i Edgar Serra s'ha desplaçat a la comarca del Bages, al municipi de Santpedor, per fer front al seu primer partit de la temporada després d'un any i dos mesos sense competició, els andorrans i l'equip local han sortit al camp amb nervis i fins al minut 3 no s'ha anotat. Els tricolors han començat a agafar avantatge amb la bona actitud ofensiva, on els tècnics han insistit a realitzar llançaments i atacar de cara porteria amb intenció de gol, el final del primer període el lluminós mostrava un 6 a 13 a favor de l'equip andorrà. 

En el segon temps, els andorrans han millorat l'acció defensiva que ha permès provocar errors a l'equip local i realitzar contraatacs per allunyar-se del marcador. 

Martí Aparicio, jugador del Serradells, destaca la felicitat de l'equip pel retorn a la competició i que permet posar en practica els continguts dels entrenaments. 

El pròxim partit es disputarà el dissabte vinent al Pavelló Germans Riba d'Ordino a les 11.30 i seguidament l'equip Cadet reprendrà la competició a les 17.00 al Pavelló Joan Alay contra l'Handbol Súria.