Tornar

Retorn de la competició en categories inferiors

Els equips infantils i cadets de l'handbol Club Serradells tornen a la competició organitzada per la Federació Catalana d'Handbol més d'un any després de l'aturada. 

 L'equip Infantil i Cadet de l'Handbol Club Serradells reprenen la competició després de l'últim partit disputat el 7 de març de 2020. L'equip infantil dirigit per Pau Manresa i Edgar Serra classificats a segona catalana, viatgen aquest cap de setmana a Santpedor
Pau Manresa, entrenador de l'equip destaca la importància de la represa per tal de poder seguir millorant i aprenent els valors que transmet l'handbol. Agraeix també l'esforç i el compromís dels joves jugadors en la llarga espera per tornar a la competició.

 Per altra banda, l'equip cadet entrenat per Jan Busquet i Ferran Troguet, hauran d'esperar a la setmana vinent per competir. Els dos tècnics estan satisfets del treball realitzat durant aquest període sense competició i afrontaran la lliga amb la màxima exigència per posar en pràctica tot el treballat durant aquesta llarga aturada.

L'equip Juvenil per la seva part continua lluitant per les primeres posicions a Lliga Catalana, els tricolors s'enfronten aquest diumenge a la Salle Bonanova al Pavelló Germans Riba d'Ordino a les 11h30, amb la previsió d'un aforament limitat al 30% de la seva capacitat.